Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
ODGcast, epizoda 16 - Završeci
1
0:00
-33:07

ODGcast, epizoda 16 - Završeci

Krajevi i konci
1

Štovana gospodo, danas pričamo o svršecima, o završecima, o koncima, o krajevima, o točci na i i točki. Pridružuje nam se i gdin Ranko (koji ima doktorat navodno) i dijeli što misli o najtužnijim dijelovima igraćih sesija - kada prestanu. No, saznajemo i da se ta tuga mora zaraditi i da je važno postavljati vremenske granice, ograničiti svoju igru kako bi možda bila bolja.

Saznajte više o tome u današnjoj epizodi.

Spomenuto:

Check-In je igraći alat s kojim se radi provjera je li svima sve u redu što se trenutačno događa. Uglavnom ju koristi voditelj igre, ali mogu i igrači, a implementira se kada mislite da je nekome potencijalno neugodno, a ne žele to reći, pa maknete breme s njih.

Star Wars TIE Fighter je izašao 1994. godine za računala.

Chronicles of Darkness

Band of Blades

Kao i uvijek, posjetite nas na našoj internetskoj stranici ODG-a i pridružite se ovoj i drugim raspravama na našem Discord serveru.

Isto tako, uhvatite ovaj podcast i na Spotifyu. (Ako nas želite uloviti i na kakvoj drugoj lokaciji, bacite komentar [koji ćemo mi uhvatiti] i navedite željenu platformu)

1 Comment
Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
Službeni podcast One Druge Grupe u kojem Danijel i Karlo pričaju o svemu i svačemu vezanom uz naš omiljeni hobi i omiljenu udrugu, a bude tu i pokoji gost.
Posjetite našu internetsku stranicu: https://odgrpg.org