Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
ODGcast, epizoda 47 - Informacije
0:00
-59:34

ODGcast, epizoda 47 - Informacije

Tko pita ne skita

Jutro skitnice, kak ste nam kaj? Danas baš imamo super epizodu jer pričamo o veoma važnoj ali često zapostavljenoj temi, a to su informacije. U kontekstu TTRPG-ova to su razni načini na koji igrači mogu doći do informacija i na koji voditelji mogu davati informacije.

Raspravljamo kako i zašto se to radi, što je loše i što je dobro te dajemo mnoge mnoge savjete. Zašto biste slušali baš nas? E, pa mi smo oboje studirali informacijske znanosti! Stoga, eto, doslovno smo eksperti i nismo nikada uopće ni pomislili da ćemo to moć izustit, a kamoli napisat ovako na blogu nekakvom.

Nadam se da ćemo se u nekoj bliskoj budućnosti uzrečici “Bacam perception.” smijati kao što smo se davnih dana smijali na “I attack the darkness.

Spomenuto:

Razni sustavi (GUMSHOE, Trail of Cthulhu, Storyteller/Path, D&D-ovi, Blades in the Dark, Forbidden Lands, Twilight: 2000)

Kao i uvijek, posjetite nas na našoj internetskoj stranici ODG-a i pridružite se ovoj i drugim raspravama na našem Discord serveru.

Isto tako, uhvatite ovaj podcast na Spotifyu, na Googlu, i na Youtubu (plejlista). (Ako nas želite uloviti i na kakvoj drugoj lokaciji, bacite komentar [koji ćemo mi uhvatiti] i navedite željenu platformu)

0 Comments
Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
Službeni podcast One Druge Grupe u kojem Danijel i Karlo pričaju o svemu i svačemu vezanom uz naš omiljeni hobi i omiljenu udrugu, a bude tu i pokoji gost.
Posjetite našu internetsku stranicu: https://odgrpg.org