Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
ODGcast, epizoda 44 - Umaranje
0:00
-57:56

ODGcast, epizoda 44 - Umaranje

Potreba se treba, umor se ne mora

Helou pipl, ako mi niste dobro biti ćete nakon ovotjedne epizode. Zapravo uvijek želim reći pepizoda (kao podcast epizoda) jer to govore u jednoj drugoj emisiji koju volim. Je li to bolji izraz? Trebamo li to uvesti u svakodnevicu? Ako odgovorite da na ovo pitanje dobit ćete besplatno pivo od mene (limitirano na jedno pivo).

Nego, u pepizodi pričamo o tome kako je teško igrati nekada, kada vas sustigne život i obaveze i nemate vremena ni oka sklopiti. Što onda? Što onda kada vi silno želite baviti se vašim najdražim hobijem, a to jednostavno nejde? Saznajte iz našeg iskustva iz prve ruke.

Ako ste kronični igrač također poslušajte jer se epizoda tiče i vas. Sinergija igrača i voditelja važan je faktor nepropadanja kućnih kampanja. Stoga da, možda ste baš Vi krivi za loše mentalno stanje vašeg GM-a!

Spomenuto:

Kao i uvijek, posjetite nas na našoj internetskoj stranici ODG-a i pridružite se ovoj i drugim raspravama na našem Discord serveru.

Isto tako, uhvatite ovaj podcast na Spotifyu, na Googlu, i na Youtubu (plejlista). (Ako nas želite uloviti i na kakvoj drugoj lokaciji, bacite komentar [koji ćemo mi uhvatiti] i navedite željenu platformu)

0 Comments
Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
Službeni podcast One Druge Grupe u kojem Danijel i Karlo pričaju o svemu i svačemu vezanom uz naš omiljeni hobi i omiljenu udrugu, a bude tu i pokoji gost.
Posjetite našu internetsku stranicu: https://odgrpg.org