Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
ODGcast, epizoda 45 - Sukob (gosti: Urlana & Juraj)
0:00
-52:00

ODGcast, epizoda 45 - Sukob (gosti: Urlana & Juraj)

Pasivna agresija i sarkazam kontra su Ženevske

Ćao svima i dobro došli u ovu epizodu našeg šoua. Razglabamo o sukobu unutar igre, ali primarno gledamo na to kako je sukob okosnica radnje i dramatični element. Bez sukoba nema priče, a bez priče nemate čime dosađivati nezainteresirane prijatelje na kavi.

U životu sukob izbjegavamo pod svaku cijenu jer stvara stres, ali u igri stvara dramu i zabavu (ok, i u stvarnosti stvara dramu ali ono). Problem je onda što nam ne dolazi prirodno da stvorimo sukob ili postavimo temelje koji će ga omogućiti. Ako ste ikada išli na kakvu školu kreativnog pisanja vjerojatno su vas podučavali kako uvesti sukob u priču. U igri je malo drugačije jer nema predodređene priče i kolaborativno stvarate sve. U ovoj epizodi možebit pojasnimo nešto o tome.

Spomenuto:

Mislim da nismo ništa spomenuli u ovoj epizodi.

Kao i uvijek, posjetite nas na našoj internetskoj stranici ODG-a i pridružite se ovoj i drugim raspravama na našem Discord serveru.

Isto tako, uhvatite ovaj podcast na Spotifyu, na Googlu, i na Youtubu (plejlista). (Ako nas želite uloviti i na kakvoj drugoj lokaciji, bacite komentar [koji ćemo mi uhvatiti] i navedite željenu platformu)

0 Comments
Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
Službeni podcast One Druge Grupe u kojem Danijel i Karlo pričaju o svemu i svačemu vezanom uz naš omiljeni hobi i omiljenu udrugu, a bude tu i pokoji gost.
Posjetite našu internetsku stranicu: https://odgrpg.org