Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
ODGcast, epizoda 40 - Emocije
0:00
-57:23

ODGcast, epizoda 40 - Emocije

Su u zraku, gdjegod pogledali

Hauk, slušat ćete o osjećajima iliti emocijama u ovoj epizodi. Pričat ćemo o dva aspekta emocija unutar igara, a to su emocije likova i emocije igrača. Kako i kada ih osjećamo, kakve sve postoje, kako ih osjećati više i zašto ih ne osjećamo.

Ovo je opširna tema pa se nadam da ćemo joj se moći posvetiti opet neki drugi put i to možda s gostom. Isto tako spomenemo da bi bilo fora kada bi se napravio alat koji bi pomogao prilikom igranja emocija lika pa se nadamo da ćemo do te sljedeće epizode smisliti takvo nešto i možda baš pričati točno o tome. Ali otom potom.

Koje emocije vi osjećate najčešće dok igrate? Koje najmanje? Koje biste htjeli više osjećati? Koje mislite da su veoma zapostavljene?

P.S. Tko ostane prisutan do samog kraja epizode dobit će jedno, kako kažu, uskršnje jaje.

P.P.S. Možete li vjerovati da je epizoda kraća od jednog sata?

Spomenuto:

Priče iz Skrovišta, epizoda 7: Bleed

Kao i uvijek, posjetite nas na našoj internetskoj stranici ODG-a i pridružite se ovoj i drugim raspravama na našem Discord serveru.

Isto tako, uhvatite ovaj podcast na Spotifyu, na Googlu, i na Youtubu (plejlista). (Ako nas želite uloviti i na kakvoj drugoj lokaciji, bacite komentar [koji ćemo mi uhvatiti] i navedite željenu platformu)

0 Comments
Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
Službeni podcast One Druge Grupe u kojem Danijel i Karlo pričaju o svemu i svačemu vezanom uz naš omiljeni hobi i omiljenu udrugu, a bude tu i pokoji gost.
Posjetite našu internetsku stranicu: https://odgrpg.org