Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
ODGcast, epizoda 38 - Drugi D&D filmovi (gost: Urlana)
0:00
-1:36:00

ODGcast, epizoda 38 - Drugi D&D filmovi (gost: Urlana)

Be the snowflake...

Nećete vjerovati, dame i gospodo, ali prošlo je otprilike točno godinu dana od prve epizode ovog odgcasta (g se ne izgovara)! Ne vjerujem ni ja, ali smo ugurali 38 tjednih epizoda u godinu dana. To mi zvuči krivo nekako, ali tko sam ja da sudim.

Isto tako, Dungeons & Dragons otprilike sada negdje, krajem siječnja 2024. navršava 50 godina postojanja. Wow, kakva činjenica!

Mi smo odlučili proslaviti taj rođendan zajedno s najprodavanijom igrom na svijetu (TTRPG svijetu) i pogledali smo još dva D&D filma. Bilo je teško, bilo je naporno, ali smo uspjeli jer je uz nas bila gošća, poznata Urlana. Stoga ubacite slušalice i poslušajte ovu epizodu, kraće je i manje bolno od gledanja filmova:

Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God AKA Dungeons & Dragons: Elemental Might

i

Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness

Spomenuto:

Ur

10 Things I Hate About Commandments foršpan

Kao i uvijek, posjetite nas na našoj internetskoj stranici ODG-a i pridružite se ovoj i drugim raspravama na našem Discord serveru.

Isto tako, uhvatite ovaj podcast na Spotifyu, na Googlu, i na Youtubu (plejlista). (Ako nas želite uloviti i na kakvoj drugoj lokaciji, bacite komentar [koji ćemo mi uhvatiti] i navedite željenu platformu)

0 Comments
Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
Službeni podcast One Druge Grupe u kojem Danijel i Karlo pričaju o svemu i svačemu vezanom uz naš omiljeni hobi i omiljenu udrugu, a bude tu i pokoji gost.
Posjetite našu internetsku stranicu: https://odgrpg.org