Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
ODGcast, epizoda 15 - Parley
0:00
-33:10

ODGcast, epizoda 15 - Parley

Parlejonica?

Dobar dan, gusari. Danas pričamo o komunikaciji između dviju strana koje najradije ne bi surađivale, niti se susretale, ali eto, što je tu je. Ukratko sagledavamo kako razni sustavi gledaju na te situacije i kako je dobro pristupiti takvim situacijama. Hint: uvijek je bolje imati pregovore u igri nego ih ne imati.

Parley je riječ dana i predstavlja nenadane pregovore s protivnicima. Takvi pregovori su nužno napeti jer kriva ili loša odluka može značiti smrt ili nešto gore, recimo dugotrajan combat. No, kako riješiti te situacije? Pričati s hobgoblinima i pokušat pronać zajedničku točku? Bacit jedan charisma skill check s diplomacy proficiency? Otvorit stranicu sa social combat pravilima i provest 45 minuta bacajući moćne retorte? Saznajte u epizodi!

Što google ima za reći o riječi

Spomenuto:

Rolemaster

White Wolf (Exalted, Storyteller, Storypath)

Burning Wheel i ostalo

Dogs in the Vineyard

Kao i uvijek, posjetite nas na našoj internetskoj stranici ODG-a i pridružite se ovoj i drugim raspravama na našem Discord serveru.

Isto tako, uhvatite ovaj podcast i na Spotifyu. (Ako nas želite uloviti i na kakvoj drugoj lokaciji, bacite komentar [koji ćemo mi uhvatiti] i navedite željenu platformu)

0 Comments
Ona Druga Grupa
Onaj Drugi Podcast
Službeni podcast One Druge Grupe u kojem Danijel i Karlo pričaju o svemu i svačemu vezanom uz naš omiljeni hobi i omiljenu udrugu, a bude tu i pokoji gost.
Posjetite našu internetsku stranicu: https://odgrpg.org